header curve

Waarvoor kan je ons callcenter, gespecialiseerd in verzekeringen, allemaal inzetten?

Als verzekeraar of verzekeringsmakelaar kan je op het callcenter van Teledesk Group een beroep doen voor telefonische prospectie, klantenretentie, upselling bij klanten, het reactiveren van slapende klanten, databaseverrijking, … Je leest er hier alles over. Telefonische prospectie Onze call agents gaan voor jou aan de slag en doen er alles aan om jou en/of je …

Als verzekeraar of verzekeringsmakelaar kan je op het callcenter van Teledesk Group een beroep doen voor telefonische prospectie, klantenretentie, upselling bij klanten, het reactiveren van slapende klanten, databaseverrijking, … Je leest er hier alles over.

Telefonische prospectie

Onze call agents gaan voor jou aan de slag en doen er alles aan om jou en/of je sales waardevolle afspraken te bezorgen.

Welke stappen zetten we hiervoor samen met jou?

  • intakegesprek om de doelstellingen en krijtlijnen van het project te bepalen
  • we werken samen een draaiboek uit, waarbij aandacht besteed wordt aan de doelgroep en het adressenbestand, een eventuele voorafgaande brief of e-mailing, …
  • we kunnen  een belscript opstellen en testen dit uitvoerig
  • onze call agents contacteren alle mensen uit het bestand
  • jij krijgt een rapport van elke call en per dag
  • we overlopen samen de resultaten van je telemarketingactie

Minder klanten verliezen

Keren sommige klanten je de rug toe en kloppen ze bij een concurrent aan? Niet leuk, natuurlijk. Wij werken voor jouw kantoor een retentiecampagne uit en kunnen de calls zelfs aangrijpen om aan upselling te doen bij bestaande klanten. Bovendien reactiveren we slapende klanten.

Upselling bij bestaande klanten

Heb je in je klantenportefeuille nogal wat klanten met slechts één of twee polissen? Dan is een upsellingcampagne zeker een goed idee. Niet alleen ligt het rendement van totaalklanten veel hoger, bovendien zijn totaalklanten een stuk trouwer dan éénpolisklanten.

Databaseverrijking

Data is het nieuwe goud. Heb je een klantendatabase die lang niet op punt staat? Dan zetten we graag onze call agents in om van jouw database een schat aan commercieel potentieel te maken.

Vraag een offerte op maat van je project

Contacteer ons en wij werken voor jou een offerte uit die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen en behoeften.

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin