header curve

Marketingoplossingen op maat van makelaars

Een sterke communicatie- en marketingstrategie is ook voor een makelaar essentieel om van een consument een waardevolle lead, een trouwe klant en ten slotte een enthousiaste ambassadeur te maken. Weet je niet waar te beginnen? Dan is Mindsetting je ideale communicatie- en marketingpartner. Mindsetting: marketingexpert in verzekeringen Als je met je verzekeringskantoor wilt groeien, dan …

Een sterke communicatie- en marketingstrategie is ook voor een makelaar essentieel om van een consument een waardevolle lead, een trouwe klant en ten slotte een enthousiaste ambassadeur te maken. Weet je niet waar te beginnen? Dan is Mindsetting je ideale communicatie- en marketingpartner.

Mindsetting: marketingexpert in verzekeringen

Als je met je verzekeringskantoor wilt groeien, dan helpt een communicatie- en marketingspecialist zoals Mindsetting je om de juiste doelstellingen te bepalen. Wil je vooral je naamsbekendheid vergroten? Leads generen? Of een grotere omzet draaien? Ons ervaren team van drie copywriters, twee graphic designers en een webdeveloper staat voor je klaar met marktkennis en creativiteit. Begrippen als successieplanning, tak 23, schuldsaldoverzekering of een beperkte omnium klinken ons niet vreemd in de oren, integendeel. We hebben maar enkele woorden van jou nodig om aan de slag te gaan, want we kennen de verzekeringssector door en door. We zijn dan ook al achttien jaar actief binnen de verzekeringsbranche!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Mindsetting is een full service communicatie- en marketingbureau. Samen bepalen we een communicatieplan op maat van je bedrijf. Zo zorgen we dat je kantoor overal dezelfde boodschap uitdraagt in een uniforme huisstijl. Aan de hand van relevante en kwalitatieve content communiceren we via het juiste kanaal en op het juiste moment naar je (potentiële) klanten. Hoe doen we dat?

  • Copywriting van boeiende teksten voor online en offline
  • Ontwikkeling van nieuwsbrieven
  • Creatieve vormgeving van brochures of mailings
  • Een mooie en performante website
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Een relevante socialemediastrategie
  • Marketing rapportering

Samenwerken met een gespecialiseerd communicatiebureau biedt je veel voordelen

Zo heb je de expertise van een heel team tot je beschikking, dat bovendien ook nog eens op de hoogte is van de laatste trends in de marketing- en communicatiesector, maar ook in de verzekeringsbranche. We houden onze focus op het vooropgestelde communicatieplan en springen in wanneer het nodig is. Wij ontzorgen je met andere woorden volledig, zodat jij je kan focussen op je corebusiness.

Benieuwd wat Mindsetting voor je kantoor kan doen?

Neem een kijkje op onze website www.mindsetting.be en bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek.

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin