header curve

Onze 5 kernwaarden

Waar staan we bij Teledesk Group voor? Wat mag je van ons verwachten? We hebben het antwoord hierop herleid tot vijf kernwaarden.

kernwaarden_nl
Familiaal

Teamwork makes the dream work. Samen maken we het verschil. Open, enthousiast, oplossingsgericht, respectvol en eerlijk: zo gaan we met elkaar en met onze klanten om.

Onafhankelijk

Alles wat we doen, heeft maar één bedoeling: onze klanten zo goed mogelijk helpen. Het belang van onze klanten staat dan ook altijd en overal voorop.

Persoonsgericht

We leven ons in de leefwereld van onze klanten in. We werken efficiënte oplossingen op maat uit, maar hebben ook oog voor de mens achter de klant. We willen immers in de eerste plaats mensen helpen, zowel onze klanten als de klanten van onze klanten. We zijn betrouwbaar en communiceren te allen tijde erg transparant.

Vakmanschap

We kennen de behoeften van onze klanten en gaan steeds op zoek naar de best mogelijke oplossingen. We zijn dan ook een echte partner van onze klanten. Zij mogen op ons vertrouwen en kunnen altijd rekenen op onze expertise en professionele aanpak.

Goesting

Ondernemerschap zit in ons DNA. Vanuit een positieve mindset ondersteunen we onze klanten. We willen een positieve impact hebben op de werking van onze klanten en denken steeds in termen van mogelijkheden en oplossingen.

Met veel goesting, efficiëntie en hands-on oplossingen ondersteunen wij bedrijven in knap ondernemerschap.
mathias en nils
We piloteren bedrijven naar meer omzet en meer klanttevredenheid, met minder kosten.
geert verhaeghe
“Ik doe mensen graag goesting krijgen om te ondernemen. Als ze daarin slagen, dan doet mij dat enorm veel plezier.”
GEERT VERHAEGHE – FOUNDER