header curve
Marketing

We koppelen creativiteit aan marktkennis. Aan enkele woorden hebben we genoeg om voor jou aan de slag te gaan.

Teledesk marketing team
Teledesk copywriters

Communicatie is key. Maar je verwacht van een communicatiebureau toch dat die je sector door en door kent? Dat termen zoals tak 23, schuldsaldoverzekering, successieplanning of een beperkte omnium hem als muziek in de oren klinken?

Wel, dan is onze marketingafdeling jouw ideale gesprekpartner. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid cliënteel opgebouwd in de financiële sector: verzekeraars, makelaars, banken, beroepsverenigingen, softwarehuizen … We koppelen creativiteit aan marktkennis. Aan enkele woorden hebben we genoeg om voor jou aan de slag te gaan. We spreken immers jouw taal!

Teledesk Marketing team bespreking

We zien communicatie als één geïntegreerd geheel. Je kan bij ons dan ook terecht voor een complete communicatieservice: je communicatiestrategie en –plan, website, folders, brochures, nieuwsbrieven, sociale media … Doorheen dit alles moet je bedrijf dezelfde boodschap uitdragen. En uiteraard is ook een uniforme huisstijl een must.

Waarmee kunnen wij je helpen?

  • Copywriting van boeiende teksten voor online en offline
  • Ontwikkeling van nieuwsbrieven
  • Creatieve vormgeving van brochures of mailings
  • Uitwerken van een huisstijl
  • Webdesign en webdevelopment
  • Digitale marketing
  • Communicatieplan op maat van je bedrijf
  • Socialemediastrategie

Telemarketing

Wil je graag een commerciële actie lanceren met telefonische opvolging? Je prospectie-inspanningen optimaliseren naar nieuwe klanten toe? Upselling binnen je bestaande portefeuille? Dan kan je hiervoor een beroep doen op ons telemarketingteam: een sterke equipe van professionals die je maatschappij of kantoor zowel naar bestaande als naar prospectklanten perfect in de verf zet. Ze kennen de verzekeringssector en -producten door en door en beschikken ook over de nodige PCP-attesten. Samen met jou werken we de actie uit, op maat van je verwachtingen.

Contacteer ons voor meer informatie

Inzichten in onze sector en meer…

Al onze blogberichten

Marketing

in cijfers
7
communicatie­specialisten
+500
communicatie­projecten per jaar
+50
klanten in de verzekeringsbranche