Marketing en communicatie op maat van de verzekeringssector

Communicatie is key. Maar u verwacht van uw communicatiebureau toch dat die uw sector door en door kent? Dat termen zoals tak 23, schuldsaldoverzekering, successieplanning of een beperkte omnium hem als muziek in de oren klinken?

Wel, dan is onze marketingafdeling uw ideale gesprekpartner. Door de jaren heen hebben we een uitgebreid cliënteel opgebouwd in de financiële sector: verzekeraars, makelaars, banken, beroepsverenigingen, softwarehuizen …  We koppelen creativiteit aan marktkennis. Aan enkele woorden hebben we genoeg om voor u aan de slag te gaan. We spreken immers uw taal!

U kunt bij ons dan ook terecht voor een complete communicatieservice. We zien communicatie dan ook als één geïntegreerd geheel: uw communicatiestrategie en –plan, uw website, folders, brochures, nieuwsbrieven, sociale media … Doorheen dit alles moet uw bedrijf dezelfde boodschap uitdragen. En uiteraard is ook een uniforme huisstijl een must.

Waarmee kunnen wij u helpen?

  • copywriting van boeiende teksten voor online en offline
  • ontwikkeling van nieuwsbrieven
  • creatieve vormgeving van brochures of mailings
  • uitwerken van een huisstijl
  • webdesign en webdevelopment
  • digitale marketing
  • een communicatieplan op maat van uw bedrijf
  • een socialemediastrategie

Telemarketing

Wil u graag een commerciële actie lanceren met telefonische opvolging? Uw prospectie-inspanningen optimaliseren naar nieuwe klanten toe? Upselling binnen uw bestaande portefeuille? Dan kunt u hiervoor een beroep doen op ons telemarketingteam: een sterke equipe van professionals die uw maatschappij of kantoor zowel naar bestaande als naar prospectklanten perfect in de verf zetten. Ze kennen de verzekeringssector en -producten door en door en beschikken ook over de nodige PCP-attesten. Samen met u werken we de actie uit, op maat van uw verwachtingen.

Neem contact met ons op om uw plannen te bespreken.

Wil u graag meer weten?

Maak een afspraak

Nuttige links

Claims Assistance Network