header curve

Teledesk Group werkt rechtstreeks in uw beheerpakket

Zit u soms met de handen in het haar om het werk op uw kantoor geregeld te krijgen? Dan is Teledesk Group de partner in telefonie, productie en schadeclaims die u zoekt! Omdat we altijd rechtstreeks in uw beheerpakket werken, behoudt u steeds het overzicht en kunt u alles goed opvolgen. Uw klanten? Die genieten …

Zit u soms met de handen in het haar om het werk op uw kantoor geregeld te krijgen? Dan is Teledesk Group de partner in telefonie, productie en schadeclaims die u zoekt! Omdat we altijd rechtstreeks in uw beheerpakket werken, behoudt u steeds het overzicht en kunt u alles goed opvolgen. Uw klanten? Die genieten de best mogelijke service. Lees snel verder en ontdek hoe Teledesk Group te werk gaat.

Tijdbesparend en klantvriendelijk werken

Als u gebruikmaakt van de diensten claims en/of assistance van Teledesk Group, helpen onze medewerkers uw klanten verder in naam van uw verzekeringskantoor. We werken rechtstreeks in uw beheerpakket. Al onze medewerkers zijn ervaren en handig met de gebruikelijke pakketten, zoals BRIO, BrokerCloud, sigura, Insusoft … Dat we rechtstreeks in uw beheerpakket werken, bespaart u dus heel wat tijd en werk uit. En de klanten? Die merken er helemaal niks van, want dankzij de nodige templates, handtekeningen … communiceren wij in uw naam en volgens dezelfde huisregels als uw kantoor. Zelfs aan de telefoon …

Best mogelijke service voor uw klanten

En er zijn nog voordelen verbonden aan dat we rechtstreeks in uw beheersystemen werken. Dankzij TD-link, een koppeling met uw beheerpakket, beschikken wij over de gegevens en verzekeringscontracten van de klanten. Zo kunnen we hen te allen tijde optimaal verder helpen en hen de juiste info bezorgen. Als er een klant dan toch eens een specifieke vraag heeft waar wij het antwoord niet op hebben, verwittigen we u meteen, zodat u de klant zelf kunt verder helpen. De privacy van uw klanten is ook bij ons een prioriteit. Omdat we rechtstreeks in uw systeem werken, is de kans op datalekken miniem.

U blijft zelfs steeds op de hoogte

Dankzij regelmatige feedback en rapportering blijft u continu op de hoogte en houdt u zelf het overzicht. Van elke telefoon krijgt u een rapport via e-mail of sms doorgestuurd. Schadedossiers kunt u opvolgen zoals u dat doet bij uw medewerkers en per maand ontvangt u van ons een overzicht van de verwerkte dossiers. Bij noodgevallen of heel zware schadegevallen – denk aan een felle brand of een overlijden – verwittigen we u uiteraard wel meteen telefonisch of per sms. We stemmen steeds met u af in welke gevallen we contact met u opnemen en of u dat telefonisch, via mail of sms wenst.

Benieuwd wat Teledesk Group voor uw verzekeringskantoor kan beteken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin