header curve

Groeien als verzekeringsmakelaar: hoe kan Teledesk Group u helpen?

U bent verzekeringsmakelaar en wil groeien. Na de moeilijke periode van de pandemie, is de timing ideaal om u te onderscheiden van uw concurrenten. U kunt er terug volle gas tegenaan. Hoe gaat u die groei realiseren? Werft u bijkomende medewerkers aan om te prospecteren? Hebt u een vlotte pen en zorgt u zelf voor …

U bent verzekeringsmakelaar en wil groeien. Na de moeilijke periode van de pandemie, is de timing ideaal om u te onderscheiden van uw concurrenten. U kunt er terug volle gas tegenaan. Hoe gaat u die groei realiseren? Werft u bijkomende medewerkers aan om te prospecteren? Hebt u een vlotte pen en zorgt u zelf voor een creatieve toets in uw communicatie? En wie volgt uw marketingacties telefonisch op, zodat u afspraken versiert? Wel, bij Teledesk Group vindt u deze services allemaal op één en hetzelfde adres.

Grote concurrentie op de verzekeringsmarkt

Als verzekeringsmakelaar bent u actief in een zeer concurrentiële omgeving: grootbanken, collega-makelaars, directe verzekeraars, … ze azen allemaal op een deel van de koek. U staat dus voor een dubbele opdracht:

 • Uw bestaande portefeuille beschermen tegen concurrenten.
 • Groei realiseren door systematisch op zoek te gaan naar nieuwe klanten.

Gaat u dit allemaal zelf doen? Werft u extra personeel aan? Of gaat u op zoek naar een betrouwbare partner om u hierin te ondersteunen? Een partner die de verzekeringssector door en door kent en uw taal spreekt?

Teledesk Group: uw partner in growth

U hoeft niet verder te zoeken. Teledesk Group biedt de antwoorden die u nodig hebt. Wij helpen u om uw kantoor te laten groeien. Meer nog, we helpen u met marketing- en communicatie op maat van uw kantoor.

Waaraan denken we bijvoorbeeld?

 • Naar bestaande klanten:
  • Upselling binnen uw bestaande portefeuille via gerichte marketingacties (incl. telefonische opvolging)
  • Een doordacht communicatieplan, met blogartikels op uw website, een socialemediastrategie, nieuwsbrieven …
 • Naar prospects:
  • Een performante website die bezoekers overtuigt om een afspraak te maken
  • Gerichte marketingacties op maat van specifieke doelgroepen, met telefonische opvolging om afspraken in uw agenda te boeken
  • Een mooie bedrijfsbrochure.

Waarom met Teledesk Group in zee gaan?

Teledesk Group lost tal van problemen op waar u als verzekeringsmakelaar vandaag mee te kampen krijgt. Zo is nieuw personeel in dienst nemen en opleiden duur en tijdsintensief. Goed personeel vinden en houden is ook nog eens een enorme uitdaging. Teledesk Group biedt de oplossing:

 • Al onze medewerkers beschikken over de nodige kennis van zaken en ervaring. Dankzij de opleidingen die we inhouse voorzien, blijven we ook up-to-date met de laatste veranderingen in verzekeringsland.
 • Prospectie, productie, schadebeheer, telemarketing … U vindt zelden al deze talenten terug bij één persoon. Bij Teledesk Group hebben we experts die voor u de witte raaf kunnen zijn.

Wilt u graag meer weten? Contacteer ons dan snel en wij bellen u eerstdaags op om een meeting in te plannen. Dan bekijken we samen met u alle mogelijkheden.

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin