header curve

Waarvoor kan je ons customer service center allemaal inzetten?

Als verzekeraar of verzekeringsmakelaar kan je op het customer service center van Teledesk Group een beroep doen voor telefonische prospectie, klantenretentie, upselling bij klanten, het reactiveren van slapende klanten, databaseverrijking … Je leest er hier alles over. Telefonische prospectie Onze agents gaan voor jou aan de slag en doen er alles aan om jou en/of …

Als verzekeraar of verzekeringsmakelaar kan je op het customer service center van Teledesk Group een beroep doen voor telefonische prospectie, klantenretentie, upselling bij klanten, het reactiveren van slapende klanten, databaseverrijking … Je leest er hier alles over.

Telefonische prospectie

Onze agents gaan voor jou aan de slag en doen er alles aan om jou en/of je sales waardevolle afspraken te bezorgen. Welke stappen zetten we hiervoor samen met jou?

  • We voeren een intakegesprek om de doelstellingen en krijtlijnen van het project te bepalen.
  • We werken samen een draaiboek uit, waarbij aandacht besteed wordt aan de doelgroep en het adressenbestand, een eventuele voorafgaande brief of e-mailing …
  • We kunnen een belscript opstellen en testen dit uitvoerig.
  • Onze agents contacteren alle mensen uit het bestand.
  • Jij krijgt een rapport van elke call en per dag.
  • We overlopen samen de resultaten van je telemarketingactie.

Minder klanten verliezen

Keren sommige klanten je de rug toe en kloppen ze bij een concurrent aan? Niet leuk, natuurlijk. Wij werken voor jouw kantoor een retentiecampagne uit en kunnen de calls zelfs aangrijpen om aan upselling te doen bij bestaande klanten. Bovendien reactiveren we slapende klanten.

Upselling bij bestaande klanten

Heb je in je klantenportefeuille nogal wat klanten met slechts één of twee polissen? Dan is een upsellingcampagne zeker een goed idee. Niet alleen ligt het rendement van totaalklanten veel hoger, bovendien zijn totaalklanten een stuk trouwer dan éénpolisklanten.

Databaseverrijking

Data is het nieuwe goud. Heb je een klantendatabase die lang niet op punt staat? Dan zetten we graag onze agents in om van jouw database een schat aan commercieel potentieel te maken.

Vraag een offerte op maat van je project

Contacteer ons ons en wij werken voor jou een offerte uit die naadloos aansluit bij jouw verwachtingen en behoeften.

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin