header curve
Tilde

“Je krijgt mooie kansen om door te groeien, opleidingen te volgen én carrière te maken.”

Tilde is verantwoordelijke voor het team Facility Management bij Teledesk Group. Dat team regelt onder andere het onderhoud van voertuigen voor leasemaatschappijen. Daarnaast werkt ze als Accident Management medewerker. Samen met haar collega’s Wouter en Tine beheert ze het herstelproces voor bepaalde vloten en maatschappijen van ongeval tot herstel en facturatie.

Hoe ziet een werkdag als medewerker Accident Management eruit?

“Een werkdag bij Teledesk Group is elke dag heel gevarieerd. Zo doe ik afwisselend administratief werk en telefonie. Ik geef daarnaast opleidingen aan nieuwe collega’s, volg klanten op en spring bij waar nodig als een collega ziek is of verlof heeft. Soms komen er ook klanten over de vloer om projecten te evalueren.”

Waarom is Teledesk Group de ideale werkgever?

“Teledesk Group is een groeiend en flexibel bedrijf. Je krijgt mooie kansen om door te groeien, om opleidingen te volgen en carrière te maken. Tegelijkertijd is er ook de nodige aandacht voor een goede work-lifebalance. Zo mogen we enkele dagen per week van thuis uit werken. Maar ook de werksfeer op kantoor zit helemaal goed. Er is een goede band van wederzijds vertrouwen tussen de leidinggevenden en de medewerkers. Teledesk Group is een aangename werkplek, waar ik graag ben.”

Hoe zie jij je verdere carrière?

“Ik wil de komende jaren blijven groeien, leren, nieuwe verantwoordelijkheden opnemen en waarde toevoegen aan het bedrijf. Ik wil ook de nodige uitdagingen aangaan en helpen om Teledesk Group steeds naar een hoger niveau te brengen.”

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin