header curve
Clarisse

“We werken samen voor een gemeenschappelijk doel: de tevredenheid van onze klanten.”

Clarisse, verantwoordelijk voor Claims Management en Third Party Administration, beheert schadeclaims, beoordeelt of ze aan de polisvoorwaarden voldoen en onderhoudt contact met verzekerden. Daarnaast verzorgt ze de administratie van een verzekeringsmaatschappij.

Hoe zou jij Teledesk Group als werkgever voorstellen?

“Teledesk Group is zowel naar medewerkers als naar klanten toe zeer menselijk, innovatief en toegewijd. Innovatie is onze prioriteit, zodat we altijd efficiënt en vooruitstrevend kunnen werken.”

Waarom is een job hier interessant?

“Teledesk Group is een modern bedrijf dat met zijn tijd meegaat, naar zijn medewerkers luistert en in onze ontwikkeling investeert. We krijgen professionele opleidingen, zodat we kunnen bijleren, vooruitgang boeken en meerwaarde bieden.”

Welke visie heerst er op vlak van medewerkers?

“We krijgen vertrouwen en verantwoordelijkheid en worden aangemoedigd om ons beste beentje voor te zetten. Iedereen werkt immers samen voor hetzelfde doel: onze klanten oplossingen op maat bieden.”

Hoe zorgt Teledesk Group voor een goede balans tussen werk en privé?

“Teledesk Group hecht veel belang aan flexibiliteit en werken op afstand. We hebben flexibele werktijden en kunnen enkele dagen per week van thuis uit werken. Die flexibiliteit draagt bij aan een gezonde balans tussen werk en privé en een hoge mate van tevredenheid.”

Waarom is het hier leuk werken?

“De betrokkenheid en open sfeer dragen bij aan een aangename werkomgeving. Werken in een open ruimte maakt het gemakkelijk om bij collega’s langs te gaan voor een babbeltje, vragen of hulp bij problemen. Ook tussen de collega’s heerst er een leuke sfeer. Zo gaan we regelmatig na het werk samen iets drinken.”

Hoe bevordert Teledesk Group de band tussen de collega’s?

“Dat gebeurt op verschillende manieren. Nieuwe collega’s worden gecoacht door ervaren teamleden. Daarnaast worden het hele jaar door evenementen georganiseerd, zoals afterworkdrinks en barbecues, om ons samen te brengen.”

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin