header curve

Het Teledesk Group-team zoekt nieuwe collega’s

Sinds de terugkeer van oprichter Geert Verhaeghe waait er een frisse, nieuwe wind door Teledesk group. Meer dan ooit focust onze groep zich op de verzekeringsbranche en trachten we onze klanten te begeleiden naar meer omzet en minder kosten. Die nieuwe dynamiek vertaalt zich in extra klanten en business, en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste collega’s.

Sinds de terugkeer van oprichter Geert Verhaeghe waait er een frisse, nieuwe wind door Teledesk group. Meer dan ooit focust onze groep zich op de verzekeringsbranche en trachten we onze klanten te begeleiden naar meer omzet en minder kosten. Die nieuwe dynamiek vertaalt zich in extra klanten en business, en daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde,  enthousiaste collega’s. 

Welke teams willen we verder versterken?

Assistance-team 

Dit team verzorgt de bijstandservice aan de makelaars, waarbij we inkomende calls verwerken als het kantoor gesloten is of de makelaar een tijdje ongestoord wil kunnen verderwerken.

Schade-team 

Meer en meer makelaars besteden (een gedeelte van) hun schadebeheer uit aan Teledesk Group. Ook hiervoor zoeken we extra mankracht.

Wil u graag meer weten?

Check dan zeker onze website (https://teledeskgroup.be/jobs/) of neem contact op via mail met Perrine Pattyn (perrine.pattyn@teledeskgroup.be).

Deel dit met je kennissen

facebook linkedin